RENT GO

Mobil Uygulamamızı İndirin

X
İndir İndir

Konya’da Gezilebilecek Yerler

Ana Sayfa > Blog >

Gezi Önerileri

>

Konya’da Gezilebilecek Yerler

8 Dakikalık Okuma Süresi

Yalnızca ülkemizin değil dünyanın da medeniyet beşiklerinden olan Konya’da gezilecek yerler herkesi büyüleyecek özelliklere sahip. Yaklaşık 9.000 yıllık geçmişe sahip olan bu muhteşem destinasyon tarihî eserleri ve doğal güzellikleri ile yılın dört mevsimi popüler rotaların başında geliyor. Konya’da çocuklarla gezilecek yerler de Konya’da sevgiliyle gezilecek yerler de bir hayli fazla. Tınaztepe Mağarası’ndan İnce Minareli Medrese’ye, Çatalhöyük’ten Konya Japon Kyoto Parkı’na birbirinden farklı lokasyonları keşfetmek için siz de Konya’ya bir yolculuk planlayabilirsiniz. “Konya’da gezilecek güzel yerler nereler?” diyorsanız, yazımızın devamında hem Konya’da bir günde gezilecek yerler hem de Konya’da gezilecek yerler listesi hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Konya’ya Araç Kiralayarak Kaç Saatte Gidilir?

Araç kiralama hizmeti alarak Konya’ya ulaşmak en konforlu ve yüksek özgürlük sunan seçeneklerin başında gelir. Konya’ya araç kiralayarak kaç saatte ulaşılacağı ise yola çıkılan lokasyon, takip edilen güzergâh, yol koşulları ve sürüş tercihleri doğrultusunda değişebilir. Örneğin İstanbul araç kiralama ofislerinden yola çıkanlar yaklaşık 7 – 7,5, Ankara araç kiralama ofislerinden yola çıkanlar ise yaklaşık 3 – 3,5 saatte bu özel şehre varabiliyor. Konya ziyaretinden sonra rotasını farklı ile çevirmek isteyenler Rent Go ayrıcalıklarla konforlu ve keyifli bir yol serüveni yaşayabiliyor. Hem kısa hem de uzun dönem kiralama opsiyonları sunan Rent Go, bakımları düzenli olarak yapılan araçları ile yolculukların güvenliğini artırıyor. Dileyen rotasını Konya’dan Ege’ye dileyen Karadeniz güzelliklerine doğru çevirebiliyor.

Konya’da Gezilecek Yerler Neresidir?

Konya’da gezilecek en güzel yerler söz konusu olduğunda muazzam bir çeşitlilikle karşılaşmak mümkün: Konya’da gezilecek doğal yerler ve Konya’da gezilecek tarihi yerler herkesin görmesi gereken destinasyonlar arasında yer alıyor. Dolayısıyla Konya gezisini dikkatle planlamak önemli. Günü bölümlere ayırmayı gerekli kılan Konya’nın zenginlikleri, keşfedilmeyi bekliyor!

Konya’da Gezilecek Tarihi Yerler

Çatalhöyük Neolitik Antik Kenti

9.000 yıllık geçmişi ile Konya birçok medeniyete ev sahipliği yapan bir şehir. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan tarihî yerler yerli ve yabancı turistlerin rotalarında yer buluyor. İşte birbirinden özel o yerler…

Konya Çumra’da yer alan Çatalhöyük Neolitik Kenti 1958 yılında keşfedilmekle birlikte kazıları devam eden bir yerleşim yeridir. Geçmişi MÖ 7400’lü yıllara dayanan bu kent, 2012 yılında Unesco Dünya Mirası Listesi’ne dâhil edilmiştir. Dönemin yaşam tarzının ve hatta dini inançlarının gözlemlenebileceği antik kent, Konya’da gezilecek yerler listelerinin zirvesinde yer alır.

Konya Catalhoyuk

Kilistra Antik Kenti

Erken Hristiyanlık döneminde hızlı bir şekilde büyüyen bu antik kent, Kapadokya’ya benzerliği ve tarihî önemi ile öne çıkar. Kral Yolu üzerinde bulunan Kilistra Antik Kenti; ev sahipliği yaptığı manastırlar, gözcü kuleleri, kiliseler ve sığınaklar ile mutlaka görülmeye değerdir.

Karatay Medresesi

Konya’da merkezde gezilecek yerler listelerinde yer bulan Karatay Medresesi, Selçuklu Dönemi’nden günümüze ulaşan en önemli eserlerden biridir. Konya’da gezilecek tarihî yerler arasında olmazsa olmazlardan biri olan medrese 1251 yılında inşa edilmiştir. Yakın dönemde, 1955 yılında, çinilerin sergilenmesi ile birlikte Çini Eserler Müzesi olarak da adlandırılmaktadır.

Mevlana Türbesi

Konya’ya yolu düşenlerin mutlaka ziyaret etmeleri gereken tarihî ve bir o kadar da manevi yerlerden biri de Mevlana Türbesi’dir. 1926 yılından günümüze ziyaretçi kabul eden türbenin alt bölümünde hem Mevlana’nın hem de Sultan Veled’in mezarı bulunmaktadır. Mevlana Türbesi; İnce Minare, Şemsi Tebrizi Camii ve Türbesi gibi önemli eserlere de yakındır.

Selimiye Camii

Klasik Osmanlı mimarisinin en değerli eserlerinden biri olan Selimiye Camii, II. Sultan Selim zamanında inşa edilmeye başlanmıştır. Duvarları ve minaresi kesme taşlarla kaplanan caminin bazı kısımlarında renkli taşlara rastlanabilir. Caminin kuzeyinde Sultan Selim İmareti bulunur. Mevlana Müzesi’nin yanında bulunan camii, Konya’da günübirlik gezilecek yerler planlamalarına dâhil edilmelidir.

Sille Köyü

Konya’ya yalnızca 8 km uzaklıkta bulunan Sille köyü, kentsel sit alanı olarak ilan edilmiştir. 5.000 yıllık tarihe sahip olan bu eşsiz destinasyonda Aya Elana Kilisesi ve Arhangelos Mihael Kilisesi bulunmaktadır. Doğal güzellikleri ve tarihi önemi ile Konya’da bir günde gezilecek yerler arasında gösterilen bu köy, huzur bulmak isteyenlerin de favorilerindendir.

Konya'daki turistik Sille Koyu

Eşrefoğlu Camii

Selçuklu döneminden günümüze kalan eşsiz bir tarihî eser olan Eşrefoğlu Camii, Konya’nın Beyşehir ilçesinde bulunuyor. 1200’lü yıllarda inşa edilen caminin 48 sütunu, geometrik desenleri ve ahşap detayları ile kendine hayran bırakıyor. Yılın belli dönemlerinde dini ve kültürel organizasyonlara kapısını açan ibadet merkezi, mimariye merak duyanların rotalarında yer alıyor.

Konya’da Gezilecek Doğal Yerler

Konya’da gezilecek yerler salt tarihî destinasyonlara indirgenemez. Doğası ile de görülmeye değer bu özel ilde, görkemiyle herkesi etkileyecek adresler bulunur.

Meyil Obruk Gölü

Türkiye’nin en derin obruklarından biri olan ve su ile dolduktan sonra göle dönüşen Meyil Obruk Gölü, manzara meraklılarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Çeşitli bitki ve hayvan türlerine ev sahipliği yapan göl dikkat çekici berraklıktaki suyu ve yaban hayatıyla öne çıkıyor.

Konya'daki Meyil Obruk Golu

Tınaztepe Mağarası

1968 yılında keşfedilen ve 22 km uzunluğa sahip olan Tınaztepe Mağarası yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Mağara içerisindeki ışıklandırma sayesinde doğal oluşumların net bir şekilde görülmesi, mağarayı rotasına dâhil edenlerin unutulmaz bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Sarkıtlar, dikitler ve göl ile görülmeye değer olan Tınaztepe Mağarası’ndaki nem düzeyi %70’lerin üzerine çıkabiliyor.

Akşehir Gölü

Konya ve Akşehir arasında yer alan Akşehir Gölü, tuzlu suya sahiptir. Günümüzde hızla kurumakta olan Akşehir Gölü’nün derinliği mevsimlere göre farklılaşabilmektedir. Yolu Konya’ya düşenlerin rotasına eklemesi önerilen Akşehir Gölü, Nasreddin Hoca’nın maya çaldığı göl olarak da bilinir.

Meram Bağları

Çevresindeki ormanlarla doğa ile baş başa, keyifli zaman geçirmeyi mümkün kılan bu mesire yeri, şiirlere konu olan güzelliği ile yerli ve yabancı turistlerin favori destinasyonları arasında yer alır. Konya’nın Meram ilçesinde bulunan bu doğal güzelliği görmek isteyenler çay bahçeleri ve lokantalarda zaman geçirebilir.

Tuz Gölü

Konya’nın doğal sınırlarından biri olan Tuz Gölü, ülkemizin en büyük ikinci gölüdür. Dünyanın en tuzlu ikinci gölü olma özelliğine de sahip olan Tuz Gölü, ev sahipliği yaptığı kuş türleri ile de ünlüdür. 1. Derece Sit Alanı olarak tescil edilen Tuz Gölü’nde buharlaştırma yöntemi ile tuz üretimi de yapılmaktadır. Dünya çapında bilinirliğe sahip olan bu destinasyonu siz de Konya’da gezilecek yerler listenize ekleyebilirsiniz.

Konya Japon Kyoto Parkı

Japon kültürünü deneyimlemek isteyenlerin mutlaka ziyaret etmeleri önerilen Konya Japon Kyoto Parkı, en güzel parklarımızdan biridir. 2013 yılında faaliyete acıkan park, dinginlik arayışında olup Japon kültürünü tanımak isteyenlerin uğrak noktalarından biridir. Haftanın her günü ziyaretçilere açık olması ve merkeze yakınlığı parkın ziyaretçisini sürekli kılmaktadır.

Japon Kyoto Parkinin baharda bir gorunumu.

Konya’da Gezilebilecek Müzeler

Geçmişi binlerce yıl önceye dayanan Konya’da birbirinden özel müzeler ziyaretçilerini bekliyor. Her biri farklı deneyimler yaşatan ve ilgi alanlarına hitap eden Konya müzeleri şu şekilde sıralanabilir:

Konya Arkeoloji Müzesi

Neolitik döneme ek olarak eski ve orta Tunç dönemlerinden de eserlerin sergilendiği Konya Arkeoloji Müzesi, Çatalhöyük kazısında bulunan lahitlere ve çeşitli eserlere ev sahipliği yapıyor. Haftanın her günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan müze; Konya Atatürk Müzesi, Sahip Ata Vakıf Müzesi ve Gazezler Kültür Sokağı’na da oldukça yakın.

Konya Arkeoloji Muzesinde bir lahit.

Konya Etnografya Müzesi

Selçuklu izlerini taşıyan nadide halı parçalarından Türk El Sanatları ürünlerine, geçmişe ait kadın kıyafetlerinden Türk kumaş örneklerine dek çeşitli eserlerin sergilendiği Konya Etnografya Müzesi Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerine de ışık tutmaktadır.

Sırçalı Medrese Mezar Anıtları Müzesi

1243 yılında Bedrettin Muslih tarafından inşa ettirilen Sırçalı Medrese, dikdörtgen plana sahiptir. Sırlı tuğlaları ve mozaik çini süslemeleri ile son derece popüler olan bu özel yapı 1955 yılında restore edilmeye başlanmıştır. Sergilenen mezar taşları genellikle küçüktür, en büyük mezar anıtı Süleyman Paşa’ya aittir.

Konya’da gezilecek yerler tüm bu sayılanlarla da sınırlı değil. Taş ve Ahşap Eserler Müzesi olarak da bilinen İnce Minareli Medrese, İstiklal Harbi Şehirleri Abidesi, 2009’dan bu yana faaliyet gösteren Konya Kültür Park, Kelebekler Vadisi, Akşehir’de bulunan Nasreddin Hoca Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, Kuğulu Park mesire yeri, Alaaddin Tepesi ve Nasreddin Hoca Türbesi de Konya gezi rotasına eklenmesi önerilen yerler arasında yer alıyor.

Konya Sırcali Medrese Mezar Anitlari Muzesi

Diğer Blog İçeriklerimiz

2024/04/29
Park Sensörü Arızası Nedir?
DETAYLAR 
2024/04/28
Kalkış Yaparken Araç Neden Titrer?
DETAYLAR 
2024/04/27
Egzoz Manifoldu Nedir?
DETAYLAR 
2024/04/26
Araç Periyodik Bakımı Nedir?
DETAYLAR 
2024/04/25
Arabaya Pasta Cila Nasıl Çekilir?
DETAYLAR 
2024/04/19
Krank Sensörü Nedir? Arızası Nasıl Anlaşılır?
DETAYLAR 
2024/04/18
Volkswagen Caddy Özellikleri Nelerdir?
DETAYLAR 
2024/04/18
Krank Mili Nedir?
DETAYLAR 
2024/04/16
Konya’da Gezilebilecek Yerler
DETAYLAR 
2024/03/29
Ramazan Bayramı’nda İstanbul’da Gezilecek Yerler
DETAYLAR 
2024/03/28
APP Plaka Nedir?
DETAYLAR 
2024/03/28
Katalizör Nedir? Ne İşe Yarar?
DETAYLAR 
2024/03/28
Kia Picanto İncelemesi
DETAYLAR 
2024/03/28
Rize’de Gezilecek Yerler
DETAYLAR 
2024/03/28
Triger Kayışı Ne Zaman Değişir?
DETAYLAR 
2024/03/06
Peugeot 3008 Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2023/12/01
2024 Yeniden Değerlendirme Oranı | 2024 MTV Hesaplamaları
DETAYLAR 
2023/11/29
2024 Engelli Araç Muafiyeti
DETAYLAR 
2023/11/28
Antifriz Nedir? Nasıl Kullanılır?
DETAYLAR 
2023/11/27
Kış Lastiği Nasıl Seçilir? Nelere Dikkat Edilmelidir?
DETAYLAR 
2023/10/28
Manuel Araç Nasıl Çalıştırılır?
DETAYLAR 
2023/10/26
Şahıs Şirketine Araç Kiralama
DETAYLAR 
2023/10/24
Kiralık Araçta Hasarı Kim Öder?
DETAYLAR 
2023/10/22
Jeep Renegade Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2023/10/05
Yaya Geçidi Cezası 2023
DETAYLAR 
2023/10/03
Passat Variant Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2023/10/01
Çocuk Oto Koltuğu Nedir?
DETAYLAR 
2023/09/29
Filo Kiralama Nedir?
DETAYLAR 
2023/09/28
Eylül Deniz Tatili Rotaları
DETAYLAR 
2023/09/01
Renault Megane Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2023/08/30
2024 Emniyet Şeridi Cezası
DETAYLAR 
2023/08/28
Göcek’te Gezilecek Yerler
DETAYLAR 
2023/08/26
Direksiyon Titremesi Nedir? Neden Direksiyon Titrer?
DETAYLAR 
2023/08/24
Boyasız Araç Güneş Yanığı Nasıl Giderilir?
DETAYLAR 
2023/07/29
Şasi Nedir? Şasi Numarası Nedir?
DETAYLAR 
2023/07/27
Çıkma Parça Nedir? Oto Çıkma Ürün Kullanılır Mı?
DETAYLAR 
2023/07/25
Citroen C Elysee Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2023/07/23
Assos Neresidir? Gezilecek Yerler Nerelerdir?
DETAYLAR 
2023/07/20
Ek MTV Ödemesi Nedir? 2023 MTV Fiyatları
DETAYLAR 
2023/07/15
Otoban ve Otoyol Hız Sınırları 2024
DETAYLAR 
2023/07/12
ISOFIX Nedir, Ne İşe Yarar?
DETAYLAR 
2023/07/06
Opel Corsa Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2023/07/03
Ağır Hasar Kaydı Nedir, Nasıl Sorgulanır?
DETAYLAR 
2023/06/26
Erzurum’da Gezilecek Yerler
DETAYLAR 
2023/05/25
Cam Filmi Yasak Mı? Cam Filmi Cezası Ne Kadar?
DETAYLAR 
2023/05/25
Çekme Belgeli Araç Nedir, Nasıl Trafiğe Çıkarılır?
DETAYLAR 
2023/05/25
Trafikte Geçiş Üstünlüğü Olan Araçlar Hangileridir?
DETAYLAR 
2023/05/25
Renault Zoe Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2023/05/25
Gelibolu’da Gezilecek Yerler
DETAYLAR 
2023/05/23
Plaka Renkleri ve Anlamları Nelerdir?
DETAYLAR 
2023/05/23
2024 Otoyol ve Köprü Geçiş Ücreti
DETAYLAR 
2023/05/23
Lastik Hava Basıncı Ne Kadar Olmalıdır?
DETAYLAR 
2023/05/23
Dacia Sandero Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2023/03/31
Plaka Nasıl Değiştirilir? 2024 Plaka Değiştirme Ücretleri
DETAYLAR 
2023/03/31
Otomatik Vites Ehliyeti Nedir? Nasıl Alınır?
DETAYLAR 
2023/03/31
Kia Sorento Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2023/03/31
Buji Nedir, Ne İşe Yarar? Arıza Belirtileri Nelerdir?
DETAYLAR 
2023/03/31
Beyoğlu’nda Gezilecek Yerler
DETAYLAR 
2023/03/08
Retarder Nedir, Ne İşe Yarar?
DETAYLAR 
2023/02/28
Peugeot 301 Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2023/02/23
2024 Sürücü Kursu ve Ehliyet Harç Ücretleri
DETAYLAR 
2023/02/08
Araç Neden Yağ Yakar, Nasıl Önlenir?
DETAYLAR 
2023/02/06
14 Şubat Sevgililer Gününde Gezilecek Yerler
DETAYLAR 
2023/01/30
2024 Trafik Cezaları Fiyatları Ne Kadar Oldu?
DETAYLAR 
2023/01/30
Volkswagen Caddy Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2023/01/30
ECO Mod Nedir, Nasıl Çalışır?
DETAYLAR 
2023/01/30
TRAMER Kaydı Nedir, Nasıl Sorgulanır?
DETAYLAR 
2023/01/30
Sapanca’da Gezilecek Yerler
DETAYLAR 
2023/01/04
Sarıyer’de Gezilecek ve Görülecek Yerler
DETAYLAR 
2023/01/04
Sandık Motor Nedir? Ne İşe Yarar?
DETAYLAR 
2023/01/04
En Az Yakıt Tüketen Arabalar
DETAYLAR 
2023/01/04
Audi Q3 Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2023/01/04
Araba Direksiyonu Sağda Olan Ülkeler
DETAYLAR 
2022/11/28
İkame Araç Nedir? Hangi Durumlarda İkame Araç Alınabilir?
DETAYLAR 
2022/11/28
Podye Nedir? Araç Podyesi Nerededir ve Nasıl Kontrol Edilir?
DETAYLAR 
2022/11/28
Şarj Dinamosu Nedir? Ne İşe Yarar?
DETAYLAR 
2022/11/28
Varex Egzoz Nedir? Varex Egzoz Nasıl Çalışır?
DETAYLAR 
2022/11/28
Volvo XC60 Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2022/10/21
Araba Nasıl Park Edilir? Araba Park Etme Teknikleri
DETAYLAR 
2022/10/21
Araç Lastikleri Ne Zaman Değiştirilmelidir?
DETAYLAR 
2022/10/21
Ehliyet Numarası Nerede Yazıyor?
DETAYLAR 
2022/10/21
Ford Focus Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2022/10/21
Kadıköy Gezilecek Yerler
DETAYLAR 
2022/09/29
Ford Kuga Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2022/09/29
Muayenesiz Araç Kullanma Cezası
DETAYLAR 
2022/09/29
Türkiye’de En İyi Kamp Alanlar
DETAYLAR 
2022/09/29
Uzun Yola Çıkmadan Önce Yapılması Gerekenler
DETAYLAR 
2022/09/29
Ülkelerin Plaka Kodları Nelerdir?
DETAYLAR 
2022/08/26
Turbo Nedir ve Nasıl Çalışır?
DETAYLAR 
2022/08/26
Toyota Corolla Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2022/08/26
Sakarya Gezilecek Yerler
DETAYLAR 
2022/08/23
Araç Neden Hararet Yapar
DETAYLAR 
2022/08/23
Egzozdan Su Gelmesi Ne Anlama Gelir?
DETAYLAR 
2022/07/28
Mersin Gezilecek Yerler
DETAYLAR 
2022/07/28
Tam Otomatik ve Yarı Otomatik Farkı Nedir?
DETAYLAR 
2022/07/28
HGS Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?
DETAYLAR 
2022/07/28
Fiat Egea Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2022/07/28
Araç Klima Bakımı Nasıl Yapılır?
DETAYLAR 
2022/07/28
Volkswagen Caravelle Özellikleri ve İncelemesi
DETAYLAR 
2022/06/19
Rölanti Ne Demek? Rölanti Ayarı Nedir?
DETAYLAR 
RentGo Giriş Yap GİRİŞ YAP
ANASAYFA ARAÇLAR KAMPANYALAR OFİSLERİMİZ HAKKIMIZDA KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI
Müşteri Aydınlatma Metni Çerez Politikası Potansiyel Müşteri Aydınlatma Metni İlgili Kişi Başvuru Formu
BAYİLİK BAŞVURU FORMU İLETİŞİM

Ön ödemeli rezervasyonlar rezervasyon saatinden 24 saat evveline kadar hiçbir ücret kesintisi olmadan iptal edilebilir.

Rezervasyon saatine 24 saatten az bir zaman kalmışsa ve iptal edilmek isteniyorsa toplam kiralamanın ilk gün bedeli iade edilmez.

Bu durumda rezervasyon kira günü bir gün ise iade yapılmaz.

Bu sayfada yer alan güvenlik ve gizlilik kuralları;

1- Gizlilik

M.N.B OTO KİRALAMA VE NAK.TİC.AŞ  kullanıcılarımızın bilgilerinin güvenliği ve bütünlüğüne önem vermektedir.

2-Topladığımız Bilgiler

M.N.B OTO KİRALAMA VE NAK.TİC.AŞ,  site kullanıcılarından kişilere ait bireysel tanımlayıcı niteliği taşıyan bilgileri toplayabilir. Bu tanım kapsamına girenler: “Servis veya ürün siparişinde kullanılan online formlar ve kullanıcılardan girmeleri istenilen site bünyesindeki diğer form ve uygulamalardır.”
M.N.B OTO KİRALAMA VE NAK.TİC.AŞ,  kullanıcıların sitenin hangi sayfalarına daha çok ilgi gösterdikleri , hangi servislerin daha çok dikkat çektiğine ilişkin bilgiler gibi konularda, kullanıcılarından Web Sitesini nasıl kullandıklarına dair bilgi toplayabilir. Aynı zamanda sitenin kullanıcılar tarafından nasıl kullanıldığına dair gözlem yapabilmek adına “çerez (cookie)”ler kullanabilir. Çerez (cookie), web sunucuları tarafından kullanılan, kişisel veya dizüstü bilgisayarlara yerleştirilerek, kullanıcıların mevcut siteyi yendiden ziyaret etmesi halinde kullanıcıyı tanımlayabilmek adına kullanılan yazılım türüdür.
Kullanıcılardan toplanan bu bilgiler bireysel veya bireysel bilgiler ile alakalı bir takım başka bilgiler de olabilmektedir.

3- Toplanılan Bilgilerin Paylaşılması ve Açıklanması

M.N.B OTO KİRALAMA VE NAK.TİC.AŞ, kullanıcılarından topladığı bilgileri yukarıda bahsi geçen amaçlar için diğer güvenilir çözüm ortaklarıyla paylaşabilir. Ayrıca M.N.B OTO KİRALAMA VE NAK.TİC.AŞ  kullanıcılarımızdan topladığımız bilgilere dayanan bir takım bireysel niteliği olmayan bilgileri yatırımcılarına ve potansiyel ortaklarına açıklayabilir ve kullanıcılarından topladığı bilgileri şirket yapısındaki herhangi bir değişiklik sonucu ortaya çıkabilecek satış, devir-teslim işlemlerinde transfer edebilir.

4- Güncelleme

Bu sitede yer alan GİZLİLİK POLİTİKASI VE İLKELERİ  M.N.B OTO KİRALAMA VE NAK.TİC.AŞ  tarafından gerekli görüldüğü şartlarda değiştirilebilir. Yayımlamakta olduğumuz gizlilik ile ilgili bildiriye aykırı davranışları ve sorularınız ile ilgili lütfen [email protected] adresine ulaşınız.